Uudet kotisivut

Koska oli vähintäänkin hölmöä, että WordPress-asiantuntijana esiintyvän ihmisen kotisivut ovat staattista html:ää, oli aika päivittää tämäkin paketti WordPress-aikaan. Samalla aloitan pitkään miettimäni blogin, jossa tulen käsittelemään pääasiassa WordPressiin liittyviä asioita. Luvassa on satunnaisia WordPress-vinkkejä, muun muassa hyväksi havaittujen pluginien esittelyä.

1 kommentti kirjoitukseen “Uudet kotisivut

  1. Erinomainen idea. Omat kotisivut ovat ensinnäkin mainos WordPress -taidoistasi. Joskus näkee joka joitakin kotisivuja, jossa mainostetaan tuotetta, mutta kotisivut ovat tehty eri softalla:). Koen myös hyvänä konkreettisen esimerkin kyseisestä asiasta – jopa heikompiälyinenkin tajuaa, kun on asiasta konkreettinen esimerkki.

    Hyvät pluginit sekoittuvat WP:ssä massaan. Jotenkin vaikea aina tietää, onko plugin edes toimiva, jos ei kokeile. Harva kommentoi siellä eli pitäisi muistaa edes itse kantaa kortensa kekoon. Hieman jäljitän statistiikasta, paljon on ladattu. Uskon, ettei 10000000000 lantakärpästä voi olla väärässä:).

    Julkisten laitoisten pitäisi muuten hyödyntää näitä vapaan lähdekoodin juttuja enempi…. moni viritys 1000 x parempi ja halvempi, kuin kaupallinen jäykkis…tiedän monta varoittavaa esimerkkiä siltä saralta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.