150 korttipeliä -kirja on valmis

150 korttipeliä -kirjan kansiKirjoittamani 150 korttipeliä -kirja on valmistunut. Posti toi minulle tänään tekijänkappaleet ja pääsin ihailemaan valmista kirjaa ensimmäistä kertaa. Kirjasta tuli oikein tyylikäs, pieni mutta paksu pokkari. Kiitos pokkarimuodon kirja kulkee helposti mukana ja on huomattavan edullinen verrattuna aikaisempiin kirjoihini. Kirjaa myydään noin 10-12 euron hintaan. Voit siis helposti ostaa kaksi, yhden kotiin ja toisen mökille!

Kirjassa esitellään nimensä mukaisesti 150 korttipeliä. Pelattavaa riittää siis pitkäksi aikaa. Esittelyissä on pyritty hieman taustoittamaan pelejä ja kertomaan, miten niin liittyvät toisiin peleihin. Tuloksena on toivon mukaan sivistynyt, sivistävä ja viihdyttävä paketti korttipelitietoutta.

Kirjan kaveriksi on avattu nettisivut. Korttipeliopas-sivuilta löytyy osa kirjassa julkaistuista säännöistä — ne tavallisimmat — ja lisäksi kaikenlaista ekstraa, mitä kirjassa ei ole. Sivut ovat sisältönsä suhteen vielä hieman vaiheessa, mutta päivittyvät säännöllisesti. Lisäksi Korttipelioppaasta löytyy Pelikorttikauppa, josta voi ostaa epätavallisia pelikortteja.

150 korttipeliä -kirjan on julkaissut Avain. Alunperin julkaisijan piti olla BTJ, mutta BTJ osti Avaimen ja julkaisee jatkossa kirjansa Avaimen nimellä. Samapa tuo minulle.

Tässä vielä linkkejä kirjakauppoihin; kirjaa saa jokseenkin kaikista kirjakaupoista, vähintään tilaamalla (hinnat tarkistettu 30.6.):

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.