Advanced Excerpt – paremmat otteet

Oletusarvoisesti WordPressin the_excerpt() -funktio näyttää merkinnästä 55 sanaa ja iskee perään […]-merkin, jota ei ole linkitetty koko merkintään. Ihan kätevää, paitsi että ei.

Advanced Excerpt -plugini hoitaa homman silloin, kun tarvitsee vähän enemmän. Koodiin ei tarvitse tehdä muutoksia, sillä plugini ”kaappaa” the_excerpt():n ja korvaa sen tuotokset omillaan. Advanced Excerptin avulla voit määritellä otteen pituuden joko merkeissä tai kokonaisissa sanoissa haluamaasi mittaan.

Voit korvata […]-merkin haluamallasi ja valita, mitkä HTML-tagit säästetään otetta luotaessa. HTML-tagien sisältöä ei tietenkään lasketa otteen pituuteen mukaan. Plugini ymmärtää myös korjata lyhennettäessä rikki menneet HTML-tagit.

Pluginiin saa lisää joustavuutta käyttämällä erillistä the_advanced_excerpt()-funktiota, jonka avulla eri paikkoihin saa erilaisia otteita, tämä funktio kun ottaa vastaan parametrejä.

Advanced Excerpt on yksinkertainen plugini, joka hoitaa hommansa hienosti. Käytän sitä itse muun muassa Kirjavinkeissä säätämään etusivun ja arkistosivujen otteet sopivan pituisiksi.

Kysy tai kommentoi

  • (ei näy muille)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="" cssfile="">